20 augusti, 2006

Men ingen ny skolväska

Kan sakna det där spännande med skolstarten förr. Nya schemat, ny skiolväska, nåt nytt spännande klädesplagg att ha på sig första dagen när alla klasskamrater känns som främligar den första kvarten. Nån har växt jättemycket, nån har blivit snygg, nån har fått längre hår, nån har gipsad arm. Nytt bänkpapper som matchade bokpappret.

Den här terminstarten känns lite konstig. Har bott i min studiestad hela sommaren och inte riktigt kunnat släppa skolan med kåranenjobb och nya kurser. Känns skönt att det är sista året. Äntligen kan man liksom fokusera på att det snart kommer något nytt. Det jobbiga är att jag måste vara stenfokuserad redan från början med dubbla kurser och stressig deadline på tidningen. Blir inte lika intensiv nollning som förra året. Men i gengäld är jag ledig fem veckor i jul. Måste komma på ett sätt att fylla dem. Nån som vet en spännande praktikplats inom branchen informationsdesign?

Ska hålla tal imorgon inför en fullsatt gympasal av nya studenter. Visserligen bara en minut men nervös ändå. skönt att Ida och Hanna troligtvis också är nervösa. Förmodligen är också varenda människa i hela hallen nervös. Ska tänka på dem nakna.

hej höst!

3 kommentarer:

Tina sa...

Informationsdesign? Ska ja fråga mamma om hon kan hjälpa dig? Hon e full av kontakter och vill alltid väl. Visserligen mest i Skåne men det kan väl inte skada?=)
Kram!!!

ps. Antagningen är utmanad... Jag menar: Utmaningen är antagen!

Johanna sa...

ah tina du är en pärla! du får jättegärna höra med henne. det skulle gälla fem veckor totalt i så fall. Fast över jul antar jag att ingen jobbar...

Anonym sa...

Du var superduktig i sporthallen. Inte en darrning på rösten (som hördes iaf!). Kramis Tess