24 februari, 2006

Post projekt

Klockan är tjugo i elva och jag har precis städat färdigt efter x antal illustratörer, textare och rumsare som firat kursavslutet hos mej med öl och hämtmat. Vi anlände hit klockan 3 efter en dag av presentationer i Strängnäs och var så slut och överlyckliga att vi bara var TVUNGNA att fira det med öl och hockey på lånad tv (min har gått sönder).
Var riktigt trevligt att hänga med alla nya. Detta är första gången de olika programmen inte avskyr varandra efter en kurs och vi ska till och med festa tillsammans imorrn! Till och med Pernilla i klassen var här med sin treårige son Isak. Han gick runt och berömde allas mobiltelefoner (Pernilla har jobbat på Ericsson) och frågade om vi "kunde göra så här?" varpå han tog ett litet skutt eller korsade sina fingrar eller något annat akrobatiskt. Mycket uppskattat!

Presentationsdagen gick VÄLDIGT bra! Alla var sjukt duktiga och hade jättebra koncept. Det märktes att både Frasse Lank och Riksantkvarieämbetet var imponerade och folk verkade gilla vårt musikinslag. Dessutom beröm till grymma Lea och Erik som presenterade! Beröm beröm! Vi höll till i Strängnäs kommunhus och fick sjukt god och mycket fika. Gigantiska muffins som i Amerikat. Tegan, vår utbytesstudent frågade om det var normalt att fika så mycket som vi gör. Japp, sa vi och drack kaffe.

Nu är jag slut och ska sova och inte drömma om projektet. Sovmorgon imorrn och sen blandfest med efterföljande after ski.

Natti

2 kommentarer:

Ica sa...

åh, stackars som fick städa själv. det kunde vi ju hjälpt dig med. kändes skumt att komma hem med efterfestfeeling redan vid tio på kvällen. fick dock INGEN sömn alls inatt, så jag vet inte om ica håller i sömmarna för kvällen.

Anonym sa...

Kan du göra såhär?

Är det här en fin tröja? Är det här en fin mössa? Är det här en fin kommentar?

SÖT! :)