27 mars, 2007

Små smulor

Helt plötsligt kändes mina problem ganska små. Två av mina bästa människor har det dubbelt så jobbigt. Jag har ont i magen för er. Men jag vet att ni klarar det för ni klarar vad som helst!

Men vad ÄR det egentligen för pissiga sista 10 veckor vi ska genomlida? Var är all fest och frihetskänsla?

Vi får hitta på något att fnissa åt. Framför allt ska vi trycka i oss all ost som blev över i lördags. Och inte acceptera att Gilmore och Desperate får stryka på foten för töntig hockey!

Stor Bamsekram på er.

6 kommentarer:

Pytti sa...

tack jonk. jo de ska bli fest eller åtminstone vardags-ölar. särskilt i rothoffs när det blir en aning varmare. tänk vad härligt!!

Anonym sa...

torsdagar är öldagar närmare bestämt. osså har vi ostfesten i kväll, femman-festen jättesnart (hjälp oss bjud folk jonk), examensfest, badfest, sommarfest, vinfest, godisfest, vardagsfest... och en prat-fest där alla kan prata av sig kanske. Snart är sommaren här och då kommer det att kännas lite midre tungt. Kram på dig

Johanna sa...

"hjälp oss bjud folk jonk"
you know it;)

ska stämma av med er bara:)

Pytti sa...

glömde säga att du också får tycka att det är jobbigt, vi göra-slutare har inget monopol på att vara lessna. fast det skulle ju vara bra mycket roligare om alla var glada. det blir vi snart igen, när sommaren kommer :)

Anonym sa...

Så himla dumma datum som ni väljer att ha fester på bara! Missar ju samtliga... kul.... När kommer teleportrarna som jag beställt?

Puss baby! I helgen är det fest! Sen är det fest igen i Malmooooeeeeööö..

Ica sa...

Meh... vi ska fnissa och ha oss, och ikväll är det ju FOTBOLL!!! och hockey är inte så ofta faktiskt... När HV spelar får annat flytta på sig. Tjohoo