27 november, 2005

Inflyttningsfest hos Therese

Igår var det fest i Thereses, inte så stora, men enormt mysiga lägenhet. Man fick rotera lite som vanligt för att få sittplats, men det hör till. Det roligaste var att säga till nån att man höll deras plats, och sen gav man den direkt till någon annan, hihi!

Det var massa trevligt folk där och jag som INTE skulle festa hade svårt att låta bli. Jag har verkligen ingen karaktär. Hur svårt är det egentligen att INTE dricka vin??? Borde ju vara lättare än att göra det...Men när de andra gick till kåren gick jag åtminstone hem och sov. Skulle ju plugga idag! Får bli efter fikat...

Kåren hade 80-tals tema och Klas kom jätteutklädd och fin. Jag fick fina "solstollarna-flashbacks". Hade ju en liten kris i fyraårs-åldern när jag trodde att Ola Ström, som egentligen hetter Pernånting, var min andra storebror. Jag tror inte det längre.

En annan mysig grej, var att jag för första gången sedan högstadiet, blev kallad för Jojo av tre tokiga skåningar. Jag kände mig verkligen hemma igår! Bara hemkört som saknades...

Fler bilder kommer. Min blogg är dum.





4 kommentarer:

Anonym sa...

http://nellan.net/temp/hang.gif

Ica sa...

ey, tack för översättningen. den kom väl till pass. Ja, jag tycker med vi behåller Skåne, annars skulle jag säkert följa med nånstans i gränssvårigheterna som finns.

Anonym sa...

Thank you!
[url=http://wkokrdtc.com/wlzm/fwsn.html]My homepage[/url] | [url=http://rdabwnxu.com/qret/hluw.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Well done!
http://wkokrdtc.com/wlzm/fwsn.html | http://huohnlvs.com/lofl/qhoz.html