13 juni, 2007

Jobbigt och ont










Jag har svarta fjärilar i magen. Och jag vet inte hur jag ska bli av med dem. Framför allt vet jag inte vad de vill säga mig. Är det det uppenbara hemska, som bara är mitt eget fel? Eller är det något annat?

4 kommentarer:

Linda sa...

Jag har också svarta fjärilar i magen...fast i mitt fall känns de mer som surrande humlor. I mitt fall är det jobbångesten som surrar som humlor. Inte alls särskilt somrig känsla kan jag tala om.
Kram på dig.

Anonym sa...

Fjärilar ja, men svarta fjärilar... hrmmm hur botas det? Hörde att det gick bra på intervjun och att dublev kallad igen - stort grattis till dig! Klart att de inte kunde motstå din personlighet och kompetens. De svart fjärilarna kan vara en blandning av allt - det är ju inte direkt lite grejer som händer i textgängets liv just nu. Hoppas de blir fina färgsparkande fjärilar snart igen!

Anonym sa...

Förresten så liknar den svart fjärilen en massa snuskiga grejer, är lite freud över den... eller är det bara jag? Företaget heter FMC Food Tech AB och ingår i Frigoscandiagruppen. Det verkar vara hur stort som helst och koncernspråket är på engelska.... gulp!

Johanna sa...

mitt åsså! på engelska alltså. gulp! ska göra tester på tisdag ju och fasar för att man ska få skolengelskfrossa... Men det verkar så kul med stort bolag!