06 december, 2005

En regnig tisdag

Efter gårdagens roliga föreläsning var dagen ett antiklimax. Skulle läsa lite på egen hand, men har återigen lyckats strula till det med böckerna och har alltså INGA. Läste lite i Icas lånade bok och gick sen och lunchade på femman.

En av uppgifterna på kursen är att "språkspionera" på folk på stan, alltså lyssna på hur folk pratar och analysera det. Försökte lite idag, men det är förbaskat svårt eftersom folk inte står stilla när det pratar. Ska hålla på och gå iväg hela tiden.

Har köpt skruvar till min hylla LACK som äntligen ska få komma på plats. Har hjälp av proffs-hantverkan Marcus och hans grymma jobbarbyxor. Hittills har vi(Marcus) borrat fem hål. Det ser ganska rakt ut.

Igår hade Ida värsta kak-kalaset! Vi blev tokmätta allihop och Ida fick jättesnygga presenter. Trollkarls-Markus från tvåan stannade kvar och spelade gitarr och sjöng med mig, Ida och Mike. Kändes nästan som den gamla goda tiden i Hulevik och på Haken. Cecilia Lind återupplevdes och vi introducerade den "sista versen" med vuxenvarning för E-tunafolket!

Visade sig förresten att Markus har gjort lumpen med min Andreas där hemma! Han har festat typ en kilometer från mig! Sverige är smått:)

Inga kommentarer: