28 december, 2005

Snökaos

Faaaaeeeeen åsså!!! Ska det vara så här varenda gång jag ska åke hem???? Kaos i skåne och sturup har stängt. De vet inte när de öppnar igen...suck...och vi som har så mycket att göra till festen...uääääääh snyft snyft!

Bajs-snö

12 kommentarer:

SkäggMike sa...

NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Jonkan måste komma tillbaka!

Sluta snöa. Nu!

Ica sa...

Stackars Johanna! jag minns väl förra året. INTE roligt alls. men. varför åker ud inte tåg istället? de kör ju i de mest konstiga väder.

Johanna sa...

det var så dyrt när jag bokade. flyg mycket billigare. Plus att förra året gick tågen minsann inte i vilket väder somhelst;) så nu tänkte jag ta det säkra före det osäkra...Bra av mig.

Anonym sa...

Förra året var det Gudrun (stormen alltså, inte Schyrman) som satte käppar i hjulet för din hemresa med tåg. I år är det Skånes berömda snökaos. Kommer du hem till julen nästa år???
Undrar föräldrarna

Johan F. Wahlberg sa...

Skåne - landet i fjärran fast med snö. HInn hem innan nyår. :)

Anonym sa...

men hur gick de då? kom du fram?

Anonym sa...

Du måste ju skriva att du kommit hem! Och lägga upp nyårsbilder :)

Anonym sa...

johanna... jag börjar undra om du fortfarande sitter på sturup?

Anonym sa...

Bankert!
Hon sitter fortfarande i en snödriva på Sturup. Men "vad som göms i snö kommer upp i tö" så fram emot våren får vi kanske se henne igen.
Tror mamma Annci

Johanna sa...

jag är framme!! Gott nytt år Bankis!

Anonym sa...

Hej. Tänkte bara hälsa GRATTIS, med risk för att du inte kommer tala till mig igen. Känns som att det är ok att använd det ordet nu när Klas tagit den värsta smällen. Så grattis igen. det är så kul med kärlek och speciellt när den finns i Eskilstuna.

Kram på dig Jonkan så ses vi snart. Vad fin du är på nyårsbilderna förresten.

// Tessi

Ica sa...

hm, saknar dina texter ju! jag kommer tillbaka på söndag. så jag hoppas inte festen är förrän efter tentan... då borde jag iofs plugga till min omtenta, men skitsamma. party är viktigt.